Menu Images
Menu Images
Menu Images Slider
Menu Images Slider
330 kr./kuvert
5.0 ● 1 omtaler
Din anmodning til
Kasper
5.0 ● 1 omtaler
Kørsel
Total
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Du kan ændre i menuen sammen med kokken.
Din anmodning er ikke bindende endnu.
Den Italienske
5.0
●1 omtaler
Medlem siden November 2016
●6 menuer
Forord
Fantastisk simple italiensk menu hvor i får lov at smager konge retten over dem alle! Osso Buco med Risotto a la Milanese!
Snyd ikke jer selv for den her fantastiske oplevelse!
Menuen - 3 serveringer
Snack
L’Antipasto:
Bruschetta m. tomat og basilikum
Hovedret
Osso Buco alla Milanese m. gremolata
Dessert
Min helt egen Tiramisu, den klassiske italienske dessert.
Krav til køkkenet
Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
-
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
Læs mere om vores sikkerhed.
1 omtaler fra kunder
5.0
- KristianKøbenhavn N
Virkelig god oplevelse. Sublim mad og service. ...
Virkelig god oplevelse. Sublim mad og service. Jeg skulle ikke tænke på noget. Kan jeg varmt anbefale.
Om kokken Kasper København Sv - Medlem siden November 2016
- Verificeret
- 6 menuer
Svartid: 36 timer
Svarprocent: 90%
Davs, mit navn er Kasper! Jeg har altid elsket at lave mad, og har siden jeg var 16 år været igang med det på den ene eller anden måde. Jeg har stået i alt fra en kebabforretnings duft af friturer til Hotel d'Angleterres urteplukkeri. Jeg har blandt andet arbejdet på: Copehagen Corner (Elev) Hotel d'Angleterre - Marchal (Elev) Vintage Salt, London (Chef de Partie) Snaps & Rye, London (Sous Chef) Pitt Cue, London (Sous Chef) Savoy Grill, London (Stage) Flat Three, London (Stage) Dinner by Heston Blumenthal, London (Stage) Restaurant Sundby Sejl (Kok) Jeg har desuden arbejdet som privat kok for en famile i London.
Se Kaspers profilOfte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål?
Læs mere under Hjælp
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
-
Ændre i menuen og antal serveringer
-
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
-
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab