Skriv til kokken

399 kr. /kuvert

28

Du binder dig ikke når du skriver til kokken.

+++ BYG SELV MENU +++

  • 399 kr. /kuvert
  • 3 serveringer
  • 20 - 100 kuverter
(28 omtaler)

Forord

Mulighederne og kompinationerne er flere - på den måde sikre jeg mig bedst mulig du/i får det som i ønsker.

Menuen - 3 serveringer

Forret

Vælg en forret:
Tallerkenanrettet:

Hvidvinsdampet rødtunge
brunet smør emulsion
hasselnøder & asparges
-----
Varmrøget laks
tomat/asparges vinaigrette
grillet lime & dressing
-----
Koldrøget laks
citroncreme
ærteskud & blomkålscrudité
-----
Eksotisk rejecocktail m/ tigerrejer
chili, hvidløg, ingefær & koriander
soltørrettomat tapanade
-----
Kold brøndkarsesuppe
sprød malt
syltede løg & balsamico glace
-----
Grillet kammuslinger
blomkålscreme
asparges

Hovedret

Vælg en hovedret
Fadservering

Oksefilet
timianstegte kartofler
årstidens grønt
langtidsbagte tomater
sauce bearnaise
----
Unghanebryst marineret i hyldeblomst
smørdampede svampe, gulerødder & kål
estragonkartofler
sauce dijon
----
Nakkekam & svinekæber i mørk øl
sauté af pastinak & perleløg
glaseret rødbede
knuste kartofler med masser af urter
sauce af braiserlagen
----
Stegt rødtunge
brændte porrer
lun perlebyg & stuvede kantareller
citrussauce

Dessert

Vælg en dessert
Tallerkenanrettet

Fransk chokoladekage
hindbærparfait
hindbær & pistacieknas
----------
Hvid chokolademoussé
hindbærcolis
lakrids
----------
Crème brulée
passionsfrugt sorbet
jordbær
----------
Chokoladeterrin
mørk & hvid chokolade
havtorn
----------
Islagkage m/ overflod af friske bær og blomster (BUFFET)
----------
3x modne oste
anissyltede nødder
abrikospuré & oliventapanade
bornholmske rugkiks


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.
  • Keith er Elite kok
    Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
    Læs mere om Elite kok.

28 omtaler fra kunder

5.0


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • Gitte MedomFrederiksværk

    Vi fik en dejlig og velsmagende ...

    Vi fik en dejlig og velsmagende menu, som var anrettet med omhu. Vi følte os trygge, glade og tilfredse hele vejen igennem. Flot oprydnin... Læs mere
    Mia

    Keith var utrolig venlig og resp...

    Keith var utrolig venlig og responsiv hele vejen igennem!

    Jeg havde et specielt ønske om en surprise brunch for min kæreste på hans f... Læs mere
  • PatrickCharlottenlund

    Fantastisk aften

    Super dialog med Keith op til middagen, og han bankede på døren på sekundet vi havde aftalt.
    Maden var fabelagtigt, og servicen fra Kei... Læs mere
    JesperAlbertslund

    Keith er super venlig og fleksib...

    Keith er super venlig og fleksibel og sørgede for at vi fik en fantastisk bryllupsmiddag.
Læs alle 28 omtaler

Om kokken Keith Herfølge - Medlem siden December 2016

  • Elite kok
  • Verificeret
  • 10 menuer

Svartid: 4 timer
Svarprocent: 100%

Jeg hedder Keith Svane, til daglig driver jeg en kantine, hvor jeg bespiser ca. 60-90 personer dagligt. I det jeg nu er væk fra det travle a la carte liv, savner jeg at lave lidt andet end kantine mad. Jeg nyder virkelig at lave mad, og det er mere end overlevelse. Det er en passion og et liv for mig. Om det er den intime middag til otte personer, eller den store festlige begivenhed i familien eller blandt venner, sætter jeg en stor ære i at levere den perfekte oplevelse. Jeg bor sammen med min datter og kæreste i Køge, så de står ofte model til jeg vil lave lidt "gourmet" mad.

Se Keiths profil