ChefMe

PLAN B (sammensæt din egen menu)

4,81 (31)
5 serveringer
6 - 100 personer

Menuen laves af Nicholas M.

4,81 (31)
6 menuer
Medlem siden 2020
Verificeret
Nicholas M.

Forord

Med PLAN B har du mulighed for at designe din egen velsmagende og visuelle smukke menu. Skal du holde sommerfest, fødselsdag, konfirmation, forretningsmiddag eller lignende og gerne vil have en finger med i spillet når det kommer til menuen? Så er det PLAN B du skal vælge.

Se hvordan du sammensætter din menu nedenfor:

Menu - 5 serveringer

Forret
1. Tortellini med jomfruhummer Jomfruhummerskum Marokkansk grøn citronolie Urtehave Let bisque 2. Spicy bisque af jomfruhummer og strandkrabber Jomfruhummerskum Urtehave Citron Creme Fraiche 48% 3. Carpaccio af dansk oksemørbrad Grøn emulsion Sort himmel Pistacie Urtehave Citron 4. Moules frites af blåmuslinger fra Karrebæksminde Sprøde Pommes frites Grøn emulsion Urtehave Citron 5. Rødbedeconsommé Kraftig reduceret kalvefond Braiserede svinekæber Urtehave Peberrodsskum (vælg 1 af ovenstående forretter)
Divider
Buffet
1. Kalv det kærlighed - tatar af håndskåret kalveinderlår Trøffel Vesterhavsost Æggeblomme Grøn emulsion 2. Lynstegt kalvefilet (teriyaki) Urtehave Kærnemælk Kapers Peberrodsskum 3. Smørstegt og rimet økologisk ørred fra Bisserup Iberico (sortfods grisebase) Urtehave Klorofylolie Let bisque 4. Braiseret frilandsgrisebase Cremet puré af bælg og tahin Urtehave Brunet smør Sauce aromatique (vælg 1 af ovenstående mellemretter)
Divider
Hovedret
1. Lammefilet Brunet smør Asparges Trøffel Vagtelæg Lammesky 2. Bøf béarnaise af dansk krogmodnet okse Pommes frites (Pommes frites triple cooked) Asparges Sprød salat Sauce béarnaise 3. Grillet Slethvar Piment Despelette (smag af Baskerlandet) Puré af kartoffel og havgus Urtehave Let bisque 4. Grydestegt Bornholmsk unghane Oxalis Sylt Rabarber Reduceret unghanesky 5. Bøf Wellington i nye klæder Indbagt dansk oksemørbrad Duxelles af svampe Butterdej Kraftig reduceret rødvinssauce (vælg 1 af ovenstående hovedretter)
Divider
Buffet
1. Udvalg af skønne oste Syrlig og aromatisk marmelade Bornholmske rugkiks Knækbrød Smør 2. Symfoni af letfrosne bær Vanilje Citron Urter Uartig piskefløde 50% (vælg 1 af ovenstående mellemretter)
Divider
Dessert
1. Rødgrød af grønne og røde saftspændte bær Honningslynget vaniljeiscreme Candyfloss Brændte mandler Støv af dehydreret hindbær Uartig piskefløde 50% 2. Råsyltede blommer Honning- og citronslynget iscreme Reduceret brombærjuice Støv af dehydreret brombær Oxalis Uartig piskefløde 50% 3. Triple Choko Lover Dobbelt bagt Valrhona grand cru chokoladebrownie Honningslynget vaniljeiscreme Intens chokolademousse Chokoladeganesh 4. Creme Brulée i nye klæder Creme brulée Brændt muscovado saltet karamel (vælg 1 af ovenstående desserter)
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
  • Ovn
  • Køleskab og fryser
  • Kogeplader
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
  • Tallerkener
  • Glas
  • Bestik
  • Spisepinde
  • Servietter
  • Dug
  • Gryder
  • Pander
Mød Nicholas M.
Medlem siden 2020
Verificeret
Svartid: 43 minutter
Svarrate: 100 %
Nicholas M.
Nicholas, tidligere selvstændig med private dining virksomheden Kys og Kameler. Han er også en af udviklerne bag Københavns skolemad EAT, der til daglig producerer op i mod 10.000 portioner bæredygtige, velsmagende og ikke mindst nærende måltider.
Nicholas arbejder til daglig som underviser på Hotel- og Restaurantskolen i København, hvor han med sin brede erhvervserfaring og store passion er med til at uddanne nogle af ikke bare Danmarks men verdens dygtigste elever. Hans skønne og velsmagende menuer hos chefme.dk er alle udviklet med stor omhyggelighed, præcision, nærhed og så selvfølgelig en stor portion kærlighed. Menuerne er samtidig kvalitetssikret, det vil sige udviklet, testet og, måske vigtigst af alt, gennemgået i samarbejde med nogle af branchens dygtigste kogemænd- og koner.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.

Omtaler fra kunder

4,81 31 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,8
Værdi
4,7
Kommunikation
5,0
Forventning
4,8
MW
Mette W.
Kongens Lyngby
2 måneder siden
Nicholas lavede en fantastisk fem-retters middag for os. Så lækkert. Vi var otte personer fordelt over fire generationer, og Nicholas var så sød og hyggelig at have på besøg. Og så var han tjekket! Alle retter kom rullende i et perfekt tempo, og køkkenet blev efterladt pletfrit og ryddet. Det gør vi meget gerne igen!
DD
Dorthe D. M.
Kjellerup
4 måneder siden
Nicolas var behagelig at have i huset han lavede lækker mad og der var ryddet op i køkkenet da han kørte igen😉så kan klart anbefales
ID
Ian D.
Sorø
5 måneder siden
Very friendly, professional, overall a great dinner party
JB
Jacob B.
København S
6 måneder siden
En helt igennem fantastisk middag serveret af Nicholas. Han havde styr på det hele og kvaliteten var sky-høj. Kan absolut anbefales:-)