Få spændende opdateringer og nyheder om ChefMe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nej tak

Lav det du elsker Livet er for kort til at lave ting man ikke kan lide og tilmed blive råbt i hovedet af en sur chef. Hos ChefMe er du din egen chef og bestemmer selv, hvilke menuer du har lyst til at lave og hvordan dine menuer skal sammensættes.

Bestem selv kuvertprisen Du har brugt tid på at sammensætte din perfekte menu, så derfor synes vi også kun at det er fair, at du selvfølgelig også selv bestemmer hvad den skal koste.

Arbejd når du har tid og lyst Intet er bedre end friheden til selv at kunne råde over sin tid. Hos ChefMe tilrettelægger du helt selv hvornår og hvad tid du vil arbejde. Så sov længe en onsdag og arbejd en lørdag – du bestemmer selv hvordan du bruger din tid.

Skab et navn for dig selv Træt af at din køkkenchef altid får æren for din sauce? Hos ChefMe sørger vi for du ikke er gemt væk i køkkenet, men rent faktisk får den ære du fortjener.

Det koster intet at have en profil på ChefMe og ingen binding Som kok betaler du intet for at have en profil på ChefMe. Vi lægger blot vores servicegebyr oven i din kuvertpris - det er denne pris kunden ser på menuen og betaler.

Udbetal selv dine penge når du har lyst Du vælger selv hvornår du vil have udbetalt dine penge. Dagen efter du har været ude til et selskab, kan du vælge at få udbetalt dine penge.


Hvad er ChefMe?

Din personlige kokkeprofil

ChefMe er en online portal der forbinder dig med en masse madglade kunder, som ønsker en kok til deres middagsselskab og arrangementer.

Nemt og simpelt

ChefMe gør det nemt for dig at være din egen chef og lave det du er god til, nemlig lave lækker og kreativ mad.

Er i flere?

ChefMe er både til den enkelte kok, men også hvis i er flere der slår jer sammen, eller et firma/restaurant.

Det kræver vi af vores kokke

1. Du skal have hygiejnebevis

For at blive optaget hos ChefMe, skal du kunne fremvise et godkendt hygiejnebevis.

2. Velsoigneret og præsentabel

Det er et krav at du er velsoigneret og præsentabel når du møder op ude hos kunderne.

3. Screening af kokke

Før du kan bookes på ChefMe vil din kokkeprofil og menuer blive screenet af vores ChefMe team for at sikre kvaliteten og at niveauet er i top.

Sådan kommer du igang

1. Opret en profil

Opret en kokkeprofil og skriv lidt om dig selv og hvordan du blev kok, samt angiv hvilke postnumre du vil modtage bookinger fra. Herefter vil ChefMe's team omhyggeligt gennemgå din profil og godkende den.

2. Tilføj menuer og opdater kalenderen

Tilføj dine menuer og vælg i kalenderen hvilke dage og hvad tid du vil arbejde. Herefter vil du begynde at modtage bookinger på dine menuer.

3. Vi klarer betalingen

Kunderne betaler sikkert online og dagen efter du har været ude til et selskab, bliver pengene overført til din ChefMe konto. Du kan herefter udbetale beløbet, og du har dem efter 2-3 bankdage.

4. Så skal der laves mad

Du står selv for at købe råvarer og forberede din menu. Sørg for at have maden klar på kundens ønskede spisetidspunkt. Du præsenterer og serverer alle 3 retter, rydder op i køkkenet efter dig selv og siger farvel til gæsterne inden du går.

5. Omtaler

Et par dage efter du har været ude og lavet mad, får kunden mulighed for at give dig en omtale som bliver vist på din profil. Så sørg for at gøre dig rigtig umage og efterlad et godt indtryk.

Gør dig klar til at byde folk til bords

Opret dig som kok